4 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un storcător de fructe

Juicing sau stoarcerea de suc nu este doar o modalitate de a extrage lichidul din fructe și legume, ci este o parte importantă a unui stil de viață îmbrățișat de un număr tot mai mare de oameni – consumatori care au acum acces la modul ideal de a avea acces la băuturile preferate în viața de zi cu zi: un storcător de fructe.

În ultimii ani, popularitatea sucurilor a introdus o varietate mult mai largă de tipuri de storcătoare de fructe în casele celor preocupați de sănătate. Înțelegând ceea ce doriți dintr-un storcător vă poate ajuta să vă restrângeți opțiunile.

Iată câteva dintre principalele caracteristici de care trebuie să țineți cont:

Preț

La fel ca în cazul multor aparate electrocasnice, veți avea tendința de a găsi o corelație între costul unui storcător de fructe și calitatea sucului. Multe modele de nivel superior vor oferi un randament mai mare de suc și vor păstra mai multe substanțe nutritive intacte. Există, totuși, și opțiuni mai accesibile care vor fi suficient de bune pentru aceia dintre noi care au așteptări mai de bază.

Nu uitați, totuși, că juicing-ul poate deveni un obicei scump dacă îl faceți în mod regulat. E nevoie să cumpărați multe fructe și legume pentru a produce puțin suc. Dacă intenționați să faceți suc de mai multe ori pe săptămână, atunci randamentul mai mare pe care îl obțineți de la un storcător mai scump ar putea fi mai rentabil.

Nutrienți

Pentru mulți cumpărători, principalul motiv de a face sucuri este îmbunătățirea sănătății. După cum am menționat, tipurile de storcatoare de fructe, le gasiti pe la eMAG, produc rezultate diferite atunci când vine vorba de cât de bine rețin nutrienții sucului.
De asemenea, trebuie să țineți cont de fructele sau legumele pe care alegeți să le stoarceți. Un suc ce conține și legume verzi, cu conținut ridicat de nutrienți, este mai benefic decât unul obținut doar din fructe.

Dacă sănătatea este obiectivul dvs. principal, fă-ți o idee clară despre tipurile de legume pe care vreți să le consumați în mod regulat. Aveți grijă să alegeți un storcător care să poată stoarce lucruri precum kale și țelină fără prea multe probleme și să luați în considerare unul dintre tipurile de storcătoare care menține cele mai multe substanțe nutritive, dacă vă puteți permite.

Curățare

Oricine deține deja un storcător de fructe, oricât de mult îl laudă, știe cât de dificilă poate fi curățarea acestuia. Aproape toate storcatoarele sunt greu de curățat, iar modelele de calitate superioară care fac cel mai bun suc nu tind să fie cele mai grozave în această privință.

Dacă o curățare simplă este o prioritate pentru dvs., fiți conștienți de câte piese diferite au storcătoarele pe care aveți în vedere și dacă unele dintre ele sunt sau nu potrivite cu mașina de spălat vase. Cu cât sunt mai multe bucăți, cu atât va trebui să faceți mai mult efort pentru a le curăța.

Zgomot

Dacă aparatele zgomotoase vă înnebunesc, țineți cont că multe storcatoare de fructe si legume, centrifuge tind să fie destul de puternice, în timp ce storcătoarele cu presă la rece tind sa fie mai linistite. Puteți găsi storcatoare special concepute pentru a fi silențioase, dacă aceasta este o caracteristică importantă pentru dvs.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să știți despre cumpărarea unui storcător de fructe. Ce alți factori mai luați în considerare? Spuneți-ne în comentarii!

Ultima oră

Comentariul meu