tânăra moartă în accidentul de pe valea oltului era scenografă - doliu în lumea teatrului
FOTO: Facebook / Profil Public

Alexandra Constantin este tânăra care a murit în accidentul cumplit de pe Valea Oltului, vineri seară. Aceasta avea doar 31 de ani, era scenografă și locuia în București, însă avea colaborări și cu teatrele din Sibiu.

Doliu în lumea teatrului
Este doliu în lumea teatrului. Alexandra, o tânără scenografă, și-a pierdut viața în teribilul accident petrecut vineri seara pe Valea Oltului, în zona Lazaret. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă. Mașina pe care o conducea tânăra a intrat pe contrasens și a lovit din plin un alt autoturism condus de un șofer bulgar. Rănile pe care le-a suferit Alexandra în urma impactului au fost fatale, astfel că medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Moartea tinerei scenografe este deplânsă public de Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și de Adrian Tibu, directorul Teatrului „Gong”. Aceștia au postat pe paginile lor de Facebook mesaje de condoleanțe.

„Alexandra Constantin, o foarte tânără scenografă a noii generații de artiști, a plecat prematur dintre noi, spre cer. Alexandra va rămâne în amintirea tuturor, prin lumile pe care le-a creat pe scenă, în teatrele din România. Sperăm ca de acolo de sus să deseneze o lume mai bună! Suntem cu gândul alături de familia îndurerată! Rămas bun, Alexandra! Drum cu lumină!”, a scris Constantin Chiriac, directorul TNRS.

Adrian Tibu, directorul Teatrului „Gong”, a postat, pe Facebook, un mesaj în memoria tinerei. „Suflet blând, mereu vesel. Drum lin, Alexandra Constantin!”.

Zeci de postări pe Facebook în memoria Alexandrei
Prietenii Alexandrei sunt și ei în stare de șoc. Zeci de persoane transmit condoleanțe familiei, pe Facebook.

„Știu că este nedrept să mă întreb de ce tocmai tu… Îmi spun doar că sufletul tău este un înger – copil, care s-a întors acasă și pe care Divinitatea l-a primit cu brațele deschise. De acum, toți din raiul tău se vor bucura de râsetele și chicotele tale, Alexandra, om bun și frumos, parcă ai fost aievea… Te rog să mă ierți, chipul tău luminos ne-a părăsit dar eu nu te voi da uitării!!!!”.

„Alex, te-am cunoscut puțin și mult în același timp pentru că te-am iubit din prima secundă în care mi-ai zâmbit! Mi se sfâșie sufletul să aflu că ai plecat și îți mulțumesc că ai apărut în viața mea! Blândă, amuzantă, calmă, super talentată și creativă”.

„Ai plecat prea repede. Drum lin spre stele, Alexandra! Te vom păstra în suflet! RIP”.

Vă reamintim că Alexandra și-a pierdut viața în accidentul mortal, de la începutul weekend-ului, de pe Valea Oltului. Detalii despre cum s-a petrecut tragedia AICI.

Ultima oră

Comentariul meu