foto: tragedia de pe valea oltului - o șoferiță a murit din cauza vitezei

Grav accident de circulație, vineri seara, pe Valea Oltului, între localitățile Lazaret și Boița. O șoferiță din București și-a pierdut viața din cauza vitezei. Aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind o mașină care circula spre Sibiu.

Polițiștii sibieni au transmis că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta. Conducătoarea auto, în vârstă de 31 de ani, care circula către Vâlcea, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în parapeții de plastic care separă sensurile, izbindu-se de un alt autoturism condus regulamentar.

Impactul a fost extrem de puternic, iar femeia a rămas blocată în mașină. Echipajele venite la fața locului au descarcerat-o, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Șoferița a suferit leziuni incompatibile cu viața.  foto: tragedia de pe valea oltului - o șoferiță a murit din cauza vitezei

Totodată, o pasageră aflată în autoturismul condus regulamentar a suferit răni grave. Este vorba despre o femeie din Bulgaria, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatism de membre superioare și inferioare. Aceasta a fost transportată de urgență la spital de către un echipaj Smurd.

Timp de aproape două ore, traficul rutier în zonă a fost blocat. La momentul redactării acestei știri, se circulă pe ambele sensuri.

Ultima oră

Comentariul meu