accident la copșa mică - un tir a lovit un taxi și l-a proiectat într-o mașină ce venea din sens opus
FOTO arhivă

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineața pe DN14, în Copșa Mică. Un TIR a lovit un taxi și l-a proiectat într-o mașină care circula din sens opus.

„Șoferul unui TIR, în vârstă de 58 de ani, din Sibiu, pe fondul nepăstrării distanței față de un taxi condus în fața sa, care oprește la trecerea pentru pietoni, intră în coliziune cu acesta și îl proiectează pe sensul opus de mers unde intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un șofer de 45 de ani din Alma”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul de taxi, în vârstă de 57 de ani, din Axente, și un pasager de 65 de ani din Dumbrăveni au fost răniți. La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd și un echipaj SAJ.

„Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș un bărbat de aproximativ 65 de ani cu traumatism membru inferior stâng”, anunță ISU Sibiu.

Totodată, echipajul SAJ a preluat taximetristul la CPU Mediaș. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis cu o plagă.

Traficul pe sensul de mers Sibiu-Medias este blocat, se circula alternativ pe sensul Medias-Sibiu. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu