dsp, solicitat să dezinfecteze sălile de spectacol la teatrul gong - "nu are rost!"

În plin sezon de gripă și viroze, directorul Teatrului Gong a solicitat Direcției de Sănătate Publică să dezinfecteze sălile de spectacole în care intră zilnic sute de copii. I s-a spus că soluția folosită pentru dezinfecție nu ar avea nici un efect.

Adrian Tibu, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret Gong a luat primele măsuri după confirmarea primelor cazuri de gripă la Sibiu. Au fost puse dozatoare cu dezinfectant la intrarea în teatru și sălile sunt aerisite mai des.

Tibu spune că a cerut și ajutorul Direcției Publice, întrucât Teatrul Gong este vizitat mai ales de copii iar șansele ca microbii să se răspândească în rândul lor sunt mai mari. Răspunsul primit a fost năucitor.

“Am sunat la DSP și nu vin să facă dezinsecție, chiar dacă lucrăm cu copii. Au spus că soluția lor nu are efect în aer , că virusul nu supraviețuiește în aer și degeaba dau. Când i-am zis că îi cer în scris (n.r. angajatei DSP), m-a întrebat de ce nu înțeleg că ea e una singură și că are o groază de adrese de făcut. Mi-a spus că și dacă fac adresă, tot așa o să îmi răspundă, că nu pot veni”, a declarat pentru Ora de Sibiu, directorul Teatrului Gong, Adrian Tibu.

 

dsp, solicitat să dezinfecteze sălile de spectacol la teatrul gong - "nu are rost!"

“Aerisim sălile de două ori pe zi și avem două dozatoare de dezinfectare mâini la intrarea în teatru. Copiii le folosesc pentru că li se pare o joacă. Nu avem cazuri de angajați cu gripă”, a mai precizat Tibu pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu