șoferi sibieni care nu știu să circule în sensul giratoriu – amenzi usturătoare și permise suspendate
FOTO: Captură ecran Google Maps

Cinci șoferi au rămas fără permis de conducere și s-au ales și cu amenzi usturătoare la Sibiu fiindcă nu au circulat conform Codului Rutier în sensul giratoriu.

„La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au monitorizat circulația autovehiculelor în sensurile giratorii din municipiul Sibiu. Cu această ocazie, s-a constatat că unii conducători auto încalcă flagrant regulile impuse de Codul Rutier privind circulația în intersecțiile de tip sens giratoriu prin faptul că nu ocolesc centrul intersecției prin dreapta, ci aleg să conducă pe sensul opus, generând astfel un pericol pentru siguranța participanților la trafic”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În doar două zile, cinci șoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați circulând pe sensul opus.

Sensul giratoriu care a dus la sancționarea acestor conducători auto cu amendă în valoare de 870 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile este cel amplasat la intersecția străzilor Litovoi Vodă – Săcel – Ioan Albabei – General Dragalina din Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cred ca Politia Romana ar trebui sa fie mult, mult mai prezenta in sensurile giratorii din Sibiu, mai ales in orele de varf. Dupa atatia ani de cand folosim aceste sensuri, se circula in dispret fata de lege si partenerii de trafic.Este unul dintre motivele pentru care sensurile giratorii se blocheaza.Cati dintre soferi au fost avertizati sau amendati pentru ca au blocat circulatia in sens?Din punctul meu de vedere, Politia ar trebui sa puna ordine si in ceea ce priveste circulatia taxiurilor si a transportului in comun; acestia au propriile reguli pe care doar ei le inteleg.
    Degeaba avem legea , daca nu este verificata respectarea ei, nu foloseste nimanui.