parcul din piața cluj se modernizează - va avea hotspot și puncte de încărcare a dispozitivelor electronice

Modernizarea Parcului din Piața Cluj este unul dintre proiectele ce vor fi finanțate prin programul de bugetare participativă. Valoarea proiectului se ridică la 1,3 milioane lei.

Consiliul Local a aprobat anul trecut un proiectul de hotărâre referitor la indicatorii tehnico-economici ai investiției ce va transforma parcul din cartierul Piața Cluj într-un spațiu de agrement modern, locuri de joacă, mese de șah, suporturi pentru biciclete, trotinete, iluminat stradal, stâlpi SMART cu prize de încărcare a dispozitivelor electronice și internet WiFi.

parcul din piața cluj se modernizează - va avea hotspot și puncte de încărcare a dispozitivelor electronice

Toate aleile parcului vor fi modernizate , iluminatul public se va face prin stâlpi cu leduri și vor fi amenajați opt stâlpi SMART cu priză de încărcare pentru dispozitive mobile și Hotspot pentru internet wireless.

În mijlocul parcului va fi construită și o fântână arteziană și o cișmea.

Locul de joacă va avea  echipamente pentru copii între 3 – 5 ani dar și între 5 -12 ani. Va fi amenajată o zonă cu leagăne, o zonă pentru activități sportive și jocuri pe asfalt.

Proiectul mai prevede și montarea unor suporți pentru trotinete, biciclete și skate-uri. Locurile de joacă vor fi împrejmuite, vor fi puse mese de șah cu scaune, bănci și mai multe coșuri de gunoi.

Lucrările vor fi realizate în termen de 75 de zile de la data încheierii contractului, iar termenul de garanție va fi de 5 ani.

 

Ultima oră

Comentariul meu