foto: copil dispărut de la centrul de plasament din orlat - tatăl spune că de fapt a fugit de acasă
FOTO: Facebook Nelutu Pasu

Un copil a dispărut de la Centru de Plasament din Orlat, în urmă cu două zile. Tatăl acestuia spune că, de fapt, băiatul a fugit de la domiciliu.

Laurențiu este dat dispărut încă de luni. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Tatăl său a făcut o postare pe Facebook, unde le cere ajutorul cetățenilor.

„Copilul meu Pasu Laurențiu a plecat de acasă de luni după-masă și nu știm nimic de el. Dacă îl vede cineva, vă rog să sunați la numărul: 0786571935”, scrie Neluțu, tatăl copilului, într-o postare publică pe Facebook.

foto: copil dispărut de la centrul de plasament din orlat - tatăl spune că de fapt a fugit de acasă

Potrivit surselor Ora de Sibiu, băiatul nu ar fi dispărut însă de acasă. Acesta locuiește de ani buni la Centrul de Plasament din Orlat și, de fapt, de acolo ar fi fugit. Copilul obișnuiește să dispară în mod frecvent, după care revine singur la centru.

Reporterii Ora de Sibiu au încercat să ia legătura cu tatăl copilului, însă la numărul afișat pe Facebook nu răspunde nimeni, telefonul fiind închis. Potrivit spuselor tatălui, în comentariile postării, băiatul nu a fost încă găsit. El susține că a anunțat și Poliția.

Oricine are vreo informație despre băiat este rugat să apeleze la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de Poliție.

Ultima oră

Comentariul meu