Șoferii beți în trafic, la ordinea zilei – Încă un sibian depistat băut în Agnita
FOTO arhivă

A fost un weekend plin cu infracțiuni la regimul rutier în județul Sibiu. 39 de șoferi au rămas pietoni și peste 400 s-au ales cu amenzi usturătoare. Totodată, cei care au fost prinși băuți la volan au fost pedepsiți.

„În perioada 17 – 19 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 39 de permise de conducere, au retras 12 certificate de înmatriculare și au aplicat 411 amenzi în valoare de 81.000 de lei”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Încă un șofer s-a urcat băut la volan și a fost prins de polițiștii sibieni. „La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 17,00, în orașul Agnita, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un locanic în vârstă de 48 de ani”, mai spune Welter.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică