sfaturi pentru sibienii care vor să intre în afaceri - se lansează "ghidul antreprenorului începător"
Sursa: Pinterest

Scriitoarele Liviana Tane și Valentina Saygo lansează joi, 6 februarie și la Sibiu “Ghidul antreprenorului începător”. Autoarele sunt într-un turneu de promovare a ghidului în mai multe orașe din țară

“Pentru ca afacerea ta să funcționeze, este important ca ea să se dezvolte dintr-o pasiune, pe baza unei idei în care crezi cu adevărat. Combinând pasiunea cu ideea de afacere poți avea succes în domeniul business. La fel ca în orice alt domeniu, antreprenoriatul se învață, pas cu pas. Între teorie și practică tot timpul există diferențe foarte mari și atunci când te afli la cârma unei afaceri poți observa cum multe dintre părțile teoretice învățate la respectivele cursuri nu pot fi aplicate. Afacerile vin și pleacă. Afacerile cresc, stagnează sau mor subit. Afacerile zboară în sus sau în jos”, spune Liviana Tane, una dintre autoarele cărții.

 

sfaturi pentru sibienii care vor să intre în afaceri - se lansează "ghidul antreprenorului începător"

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le știe cineva aflat în postura de a sta la manșa unei afaceri, iar de foarte multe ori lucrurile astea nu se găsesc în cărți. De aceea e nevoie de mai mult, mai ales atunci când te lovește realitatea unui mediu de afaceri atât de instabil ca cel din România.

“Dacă fiecare dintre noi ar putea să le dăruiască celorlalți o bucățică din ce-a învățat lovindu-se cu capul de pragul de sus, pragul ăsta s-ar înălța suficient cât să încăpem cu toții și să putem ridica împreună un spațiu solid în care să facem noi lucrurile să meargă bine. Pentru toți antreprenorii la început de drum lansăm “Ghidul antreprenorului începător” și la Sibiu. Am adunat în el o parte din experiența noastră și vă mulțumim vouă, celor care veți lua acest Ghid exact așa cum e: nu ca pe un manual, nu ca pe o rețetă, ci ca pe o colecție de răni de război pe care nu trebuie să le purtați și voi”, a punctat și Valentina Saygo.

Lansarea “Ghidului antreprenorului începător” va avea loc joi, 6 februarie, la Cine Gold (Sala 9), începând cu ora 17:30. Intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu