rectorul ioan bondrea înainte de alegerile de la ulbs: "avem nevoie de o campanie onestă, focusată pe programe manageriale"

La intrarea în campanie, rectorul ULBS, Ioan Bondrea, s-a întâlnit cu cei cinci candidați la funcția de rector al universității și le-a urat să aibă gânduri bune pentru universitate

Bondrea a organizat întâlnirea cu candidații înscriși în cursa pentru funcția de rector al Universității Lucian Blaga, după ce în mediul on-line au apărut mai multe informații defăimătoare cu privire la unii candidați.

”Le-am reamintit că avem nevoie în perioada următoare de o campanie onestă, focusată pe programele manageriale propuse, pe nevoile comunității cadrelor didactice și studenților din Universitate. Prin tot ce vor face în această campanie, să pună înainte de toate interesul și imaginea Universității. Încrederea în Universitate se câștigă greu, dar se poate pierde ușor! Campaniile trec, dar Universitatea rămâne! Mai ales că urmează o perioadă imediată dificilă: de acreditare instituțională, de pregătire a sesiunii de admitere 2020 și alte provocări instituționale”, a spus prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Cei cinci candidați la conducerea universității sunt prof. univ. dr. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio Umane, prof. univ. dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Programe Comunitare, prof. univ. dr. Liviu Mihăescu (Facultatea de Științe Economice), prof. univ. dr. habil. Ioan Marian Ţiplic, prorector Programe Academice și prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector Strategie Organizaţională şi Financiară.

 

Ultima oră

Comentariul meu