lucrările și achizițiile anului 2020 în unitățile de învățământ din sibiu - creșe noi și școli renovate

Cinci din cele șase investiții în învățământ anunțate anul trecut, se afla și pe lista de investiții de anul acesta.

În 2020 vor fi licitate pentru proiectare și execuție proiectele privind extinderea școlilor ”Nicolae Iorga”, ”I.L.Caragiale” și ”Regele Ferdinand”. Pentru cele trei școli, anul trecut a fost întocmită documentația preliminară. De asemenea se vor organiza licitații pentru proiectare și execuție pentru reabilitarea și îmbunătățirea eficienței energetice a școlilor 1, 21 și ”Radu Selejan” și a Liceului teoretic ”Constantin Noica”. Pentru acestea s-a depus încă din 2018 documentația pentru finanțare nerambursabilă.
Anul acesta Primăria vrea să înceapă construcția a două noi creșe, una pe Strada Hațegului și una pe Strada Constructorilor. Anul trecut a fost întocmită documentația necesară iar anul acesta se vor organiza licitațiile necesare.

În ceea ce privește lucrările la noul sediu al Liceului de Artă, termenul de finalizare este aprilie, 2021. Liceul de Artă este unul dintre marile proiecte în derulare prezentate deja de câțiva ani de administrația locală.

Pe lista de investiții se mai află și anul acesta reabilitarea internatului Liceului Independența. Primăria Sibiu va  demara anul acesta proiectarea și execuția lucrării.

Ultima oră

Comentariul meu