fiul sibianului decedat în accidentul teribil de la cristian - „i s-a făcut rău și a intrat pe contrasens”

Un accident cumplit a avut loc miercuri pe drumul ce leagă Cristianul de Orlat. Un bărbat în vârstă de 54 de ani a pierit, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un autobuz. 

Din păcate, impactul a fost mult prea puternic, astfel că medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru sibian. Rănile acestuia erau mult prea grave. Bărbatul a murit pe loc.

Fiul acestuia a povestit care a fost cauza accidentului mortal. „La volan se afla tatăl meu în vârstă de 54 de ani. Era bolnav și în timpul mersului i s-a făcut rău și atunci a intrat pe contrasens. În dreapta, la picioare, s-a putut vedea că a vomat”, a spus Mircea, fiul sibianului decedat.

Acesta a mărturisit că tatăl său era un exemplu în trafic. „Tatăl meu avea permis de 20 și ceva de ani și era un exemplu în șoferie. Cine l-a cunoscut a știut asta. Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu”, sunt cuvintele fiului.

Polițiștii sibieni au transmis, inițial, de la fața locului, că bărbatul decedat avea 32 de ani. S-a creat o confuzie deoarece în mașină erau prezente și actele fiului. Ulterior, oamenii legii au informat că sibianul avea 54 de ani și era din Cristian.

Vă reamintim că tragedia s-a petrecut miercuri după masă. Șoferul autoturismului a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un autobuz în care se aflau 50 de persoane. Niciunul dintre acești pasageri nu a fost rănit. Detalii și imagini AICI.

 

Ultima oră

Comentariul meu