galerie foto: mega afacerea sibiană dabo döner – cea mai veche locație e proaspăt redeschisă

Cea mai veche locație Dabo Döner a fost renovată de curând și s-a redeschis pentru gurmanzii sibieni. „Kilometrul 0”, căci de aici a început întreaga afacere. Fast-food-ul s-a transformat în ultima lună și a intrat în rândul celorlalte. Vorbim despre Dabo Döner de pe Milea, inima francizei sibiene.

Timp de o lună, sibienii care obișnuiau să mănânce la Dabo Döner pe Vasile Milea au fost nevoiți să se reorienteze către celelalte patru locații din oraș. Așteptarea a luat sfârșit pentru că, începând de miercuri, cea mai veche locație s-a redeschis.

Doner-ul de succes de la Dabo Döner, declarat numărul 1 trei ani de zile în Germania, este prezent pe piața sibiană încă din anul 2013, în locația de pe Vasile Milea. De acolo a pornit totul, astfel că nu e de mirare că, și în prezent, este cea mai cunoscută și de succes locație din tot lanțul Dabo. Și fiindcă cei mai mulți sibieni mănâncă acolo, a fost nevoie de câteva renovări, totul pentru confortul acestora și creșterea serviciilor.

„A fost renovată total, dintr-un capăt în altul. Acum arată cu totul altfel. Pare mult mai spațioasă, mai luminoasă și mai îngrijită. Am făcut modificări și în zona terasei, astfel că de acum se vor vedea comenzile și acolo. Aceasta este prima locație. De aici am plecat. Dezvoltarea francizei sibiene a început de aici”, spune Dan Paștiu, patronul Dabo Döner.

„Kilometrul 0” al Dabo Döner are acum altă față. A fost renovat la cele mai înalte standarde și, de miercuri, sibienii sunt așteptați să mănânce cel mai bun doner care a existat vreodată.

Locația de pe Milea este începutul francizei care îi face mândri pe mulți sibieni, atât în Sibiu, și mai ales atunci când merg în afara orașului, ea fiind cea mai răspândită franciză de acest tip din România. Pe litoralul românesc, există deja zece locații, Dabo Döner fiind prezent, totodată, și la marile festivaluri cum ar fi Neversea (unde este cel mai bun van-door din întreg festivalul) și Untold.

Începând din acest an, Dabo Döner va avea încă 15 locații nationale, plus două locații în Londra (Anglia), una în Málaga (Spania), una în Luxemburg și una în Eger (locație ce se alatură celei existente în Nyíregyháza, Ungaria), pe lângă celelalte 50 deja existente la nivel național.

Ultima oră

Comentariul meu