update foto accident mortal între cristian și orlat - șofer strivit sub un autocar

Un bărbat a murit, miercuri după masă, într-un accident cumplit petrecut pe drumul dintre Orlat și Cristian. 

UPDATE 10:40 (16 ianuarie):
Bărbatul decedat în accidentul cumplit avea, de fapt, 54 de ani.

UPDATE 17:20
Trafic alternativ în zona producerii accidentului.

UPDATE 16:30
Șoferul care a decedat era din Cristian și avea 32 de ani.

Știrea inițială
Din primele informații, accidentul mortal s-a petrecut pe drumul ce leagă Orlatul de Cristian. În evenimentul rutier au fost implicate un autocar și un autoturism, iar în urma impactului un bărbat a murit. update foto accident mortal între cristian și orlat - șofer strivit sub un autocar update foto accident mortal între cristian și orlat - șofer strivit sub un autocar

„Șoferul unui turism condus dinspre Orlat spre Cristian pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autobuz condus regulamentar din sens opus. În urma impactului șoferul turismului a decedat pe loc”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

update foto accident mortal între cristian și orlat - șofer strivit sub un autocar
FOTO: Info Trafic Sibiu

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje SMURD și SAJ. Șoferul autoturismului prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că nu a mai putut fi salvat de echipajele medicale.

update foto accident mortal între cristian și orlat - șofer strivit sub un autocar
FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu

În autobuz se aflau aproximativ 50 persoane care au fost preluate de un altul. Niciuna dintre aceste persoane nu a fost rănită.

Traficul este blocat în ambele sensuri.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Fiat Punto. Masina asta a primit scor 0 in testul EuroNCAP, find prima din istorie cu performanta asta. E un sicriu pe roti se impatura ca o coala de hartie.

  2. Dacă ai fi în locul nostru cum ai reacționa la volan se afla tatăl în vârstă de 54 de ani permis de conducere de 20 si ceva de ani iera bolnav iasa făcut rău la mașină și atunci a intrat pe contrasens stai o clipă și gândește și apoi vorbește și scrie.

  3. In fiecare saptamana e accident acolo, nimeni nu ia masuri. Politia doarme pe banii nostri in timp ce tiganii din cristian umbla cu rable cu numere rosii si volan pe drapta.