cei mai buni sportivi de taekwon-do din românia vor fi premiați sâmbătă la sibiu

Federatia Romana de Taekwon-do ITF a anuntat astazi ca evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi ai sai in anul 2019 va avea loc sambata, la Sibiu. Printr-un comunicat de presa oficialii Federatiei anunta ca anul trecut a fost unul dintre cei mai buni din istoria sa, adica in cei 20 de ani de la infiintare.

“Este pentru prima oara cand, intr-un astfel de cadru, recunoastem performantele sportivilor nostri, iar momentul nu este intamplator: Federatia Romana de Taekwon-do implineste 20 de ani de la infiintare. Parcursul nostru institutional si mai ales cresterea nivelului de performanta si numarul mare de medalii internationale sunt semne incurajatoare cu privire la viitorul taekwon-do itf in Romania si ne bucuram sa impartasim acest optimism, de la Sibiu, tuturor iubitorilor sportului”  declara Cosmin Oprescu, presedintele Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, in comunicatul amintit.

La evenimentul de la Sibiu vor participa sportivi din intreaga tara,  conducerea  Federatiei Romane de Taekwon-do – președintele, Cosmin Oprescu, directorul tehnic Alexandru Mureșan, secretarul general, Mihai Hondru, secretarul federal, Cristian Popa, vicepreședintii Ciprian Banea și Marius Ionicescu, membri Biroului Federal, precum si autoritati locale.

“Sibiul este un centru important al taekwodo-ului romanesc si acest lucru a contat la randul sau in organizarea evenimentului. Pentru mine, ca oficial al Federatiei, toate rezultatele Sibiului sunt un motiv de mandrie” – a afirmat pentru Ora de Sibiu sibianul Ciprian Banea, vicepresedinte al Federatiei Romane de Taekwon-do ITF.

Gala Federatiei Romane de Taekwon-do ITF va avea loc la Sala Thalia, pe 18 ianuarie 2020, incepand cu ora 19.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu