video foto casier păgubit de o hoață la sibiu - metoda „bancnota” l-a lăsat fără bani

Un casier din Sibiu a fost păcălit, pe față, de o hoață. Femeia a folosit metoda „îți dau un leu ca să îmi dai rest fix” și s-a făcut cu două pachete de țigări pe gratis, dar și cu bani în plus.

Înșelăciunea a avut loc duminică, în jurul orei 16, la un magazin aflat pe Aleea Seviș, în locul fostului Interex. Casierul, în vârstă de 16 ani, doar ce intrase în tură, când femeia a venit să cumpere țigări. De la bun început aceasta l-a ținut de povești, tocmai pentru a-l încurca și a reușit. Hoața a plecat cu două pachete de țigări pe gratis și cu 160 de lei în plus.

YouTube video

Mama băiatului a povestit, pentru Ora de Sibiu, cum anume a fost înșelat acesta. „Băiatul meu lucrează cu mine aici. E angajat cu jumătate de normă, fiindcă e minor, are 16 ani. Fiind obosit, nu a mai fost atent și doamna aceasta l-a păcălit. I-a spus că vrea două pachete de țigări și i-a dat 200 de lei, după care i-a zis că îi mai dă un leu ca să îi dea rest fix. Ea de fapt și-a băgat cei 200 de lei în buzunar și i-a dar doar leul. A luat țigările, apoi a luat restul și a plecat. Eu cred că asta e meseria ei”, spune Erika, mama băiatului înșelat.

Mama casierului spune că acesta și-a dat seama imediat după ce hoața a ieșit din magazin că a fost înșelat, fiindcă îi lipsea din casă bancnota de 200 de lei. „A venit la minte plângând și mi-a spus că l-a înșelat doamna respectivă. A zis că merge să scoată de pe card, să pună în casă… că a ieșit pe minus. Băiatul plângea”, a mai zis mama acestuia.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazin, femeia are părul blond, este înaltă și are în jur de 35 de ani. Oricine deține informații se poate adresa Poliției. De asemenea, băiatul păgubit va depune și el o plângere.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cei de la supeco ar trebui sa se implice sa nu lase băiatul de 16 ani sa plătească din banii lui. Și eu am fost vanzator in facultate și prin aceasi metoda am fost furat de 300 lei. Patronii au înțeles și am suportat împreună paguba.