un bărbat din vurpăr cere ajutorul sibienilor - a pierdut un portofel plin cu bani

4000 de euro se aflau în portofel, împreună cu datele personale și contul bancar

Nicolae Bărtuș are 42 de ani și este din localitatea Vurpăr. Lucrează în Germania în agricultură și cu banii câștigați acolo se întoarce acasă și își ajută familia.

Luni, în jurul prânzului, se afla împreună cu soția în apropierea Autogării Transmixt și intenționau să schimbe cei 4000 de euro la o casă de schimb valutar din apropiere. Bărbatul spune că avea portofelul plin cu bani în buzunarul unui hanorac și nu a observat când a dispărut. Nu exclude posibilitatea ca portofelul să fi căzut din buzunar și să fi fost găsit de cineva.

Disperat, bărbatul face apel la toți cei care ar putea să ofere informații despre portofel și despre suma de bani pierdută să o înapoieze, deoarece erau banii economisiți în câteva luni de muncă în Germania.

„Am fost și la Poliție dar nu am rezolvat nimic. Au zis să aștept și dacă vor primi informații despre bani, mă vor contacta. Îl rog pe cel care a găsit banii să mi-i dea înapoi. Am mare nevoie de ei. Știu că mai sunt și oameni cinstiți în lumea asta. Eu nu îmi pierd speranța”, ne-a spus cu amărăciune Nicolae.

Cei care îl pot ajuta pe Nicolae Bărtuș cu orice fel de informații, ne pot contacta pe adresa redacției oradesibiu@gmail.com sau se pot adresa Poliției.

 

Ultima oră

Comentariul meu