foto accident cu patru victime pe dn7, la tălmaciu - traficul este blocat

În această dimineață, pe Drumul Național 7, la intrarea în Tălmaciu a avut loc un accident de circulație cu patru victime printre care și o persoană încarcerată.

Din primele informații, sunt implicate un tir, un autocar și un autoturism. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și o autospecială de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare. Șoferul autocarului este încarcerat și mai sunt trei victime care necesită îngrijiri medicale.

„SAJ Sibiu trimite de urgență o ambulanță de tip B2 pe DN7 între Boița și Tălmaciu la un accident rutier între un TIR, un autocar și un autoturism. Din primele informații șoferul autocarului este încarcerat și mai sunt trei victime care necesită îngrijiri medicale”, anunță reprezentanții SAJ Sibiu.

Actualizare 08:51
Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu tir condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens unde capul tractor intră în coliziune cu un turism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar în care se aflau 40 de pasageri și trei șoferi. Șoferul aflat la volanul autocarului în momentul producerii accidentului și șoferul turismului sunt transportați la spital, conștienți. Trafic blocat total în continuare.

Ultima oră

Comentariul meu