duhoarea de la șelimbăr - primarul marius grecu susține orice protest în acest sens

Problema mirosului insuportabil de fecale de la Șelimbăr a început în urmă cu cinci luni. Din luna august 2019 și până acum, șelimbărenii au făcut o mulțime de sesizări, iar 200 de oameni au semnat și o petiție online. Acum, vor să organizeze și o întâlnire și să își spună public nemulțumirile. Primarul comunei, Mariu Grecu, spune că le este alături în cazul unui protest.

Contactat de reporterii Ora de Sibiu, Marius Grecu a declarat că în cazul unui protest, el este alături de șelimbăreni. „Trebuia să aibă loc astăzi (n.r.: luni, 13 ianuarie 2020) o adunare în fața Primăriei, dar nu s-a mai ținut. Dacă pe viitor va avea loc un protest, eu îi voi susține pe șelimbăreni, așa cum am făcut de fiecare dată. Nu este normal așa ceva, de cinci luni de zile se resimte un miros insuportabil în comună”, a spus primarul Mariu Grecu.

Miros insuportabil de fecale în Șelimbăr
Șelimbărenii sunt nemulțumiți de modul în care autoritățile locale au desfășurat activități de depistare și sancționare pentru deversările ce au loc în apele care tranzitează comuna Șelimbăr. 200 de oameni au semnat o petiție online în acest sens, au făcut și sesizări, însă nu s-a găsit nicio soluție concretă.

Inițiatorul petiției, Ioana Scăunaș, a declarat, pentru Ora de Sibiu, că va avea loc o întâlnire cu șelimbărenii odată ce va face rost de o autorizație, necesară pentru astfel de adunări. „La întâlnire vor veni oameni care pot confirma că au văzut fecale pe râu și care vor contrazice răspunsurile autorităților care sunt departe de adevăr. Eu, de exemplu, am intrat ieri dimineață în bucătărie și nu am putut să mănânc din cauza mirosului insuportabil. Mi s-a făcut rău, așa tare mirosea”, a spus Ioana Scăunaș, inițiatorul petiției și întâlnirii de la Șelimbăr.

Ziua, locul și ora când va avea loc protestul vor fi anunțate de organizatori.

CITEȘTE AICI RĂSPUNSUL APĂ CANAL REFERITOR LA MIROSUL DIN COMUNĂ

Ultima oră

Comentariul meu