hoți înfometați la dumbrăveni – au furat slănină și cârnați dintr-o casă
FOTO: arhivă

Doi bărbați din Dumbrăveni au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au dat o spargere într-o casă din oraș. Indivizii au furat alimente de sezon: slănină și cârnați.

„La data de 7 ianuarie, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii din Dumbrăveni au reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți că în noaptea de 05/06 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din oraș”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, în intervalul orar 01.00 – 03.40, cei doi bărbați, prin escaladarea gardului dinspre strada ar fi pătruns în curtea unui imobil, ulterior, au forțat deschiderea unei ferestre și au intrat în casă. Au mers direct în bucătărie, de unde au furat mai multe alimente, în special de sezon: cârnați și slănină.

Cei doi bărbați, în vârstă de 18 și 24 de ani, ambii din Dumbrăveni, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar la data de 8 ianuarie au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Măsura dispusă a fost controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Comentariul meu