ședință extraordinară la consiliul local sibiu - două proiecte trebuie aprobate de urgență
FOTO: arhivă

Prima ședință extraordinară a Consiliului Local Sibiu din anul 2020 are loc joi. Două proiecte importante sunt propuse pentru aprobare.

Astfel, în sala de ședințe a Consiliului Local al Municipiului Sibiu, vor fi propuse pentru aprobare următoarele două proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetar;

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 295/2019 pentru aprobarea proiectului „Traseu pietonal și pentru bicicliști de-a lungul râului Cibin” şi a cheltuielilor legate de proiect.

În ceea ce privește excedentul bugetar, la finalul lunii decembrie, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat pentru Ora de Sibiu următoarele: „Excedentul bugetar, la fel ca în fiecare an, și anul acesta a fost gândit pentru a avea bani pentru proiectele mari. Anul acesta avem excedent undeva la 60 de milioane de euro. Am cheltuit deja din ei, pe contracte deja încheiate, aproximativ 12- 13 milioane de euro. Avem în SICAP, pentru încheierea de viitoare contracte, undeva la 57 de milioane de euro. Deci, avem în plan proiecte pe mai mulți bani decât excedentul”, spune primarul Sibiului, Astrid Fodor. Detalii aici.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu