roata panoramică, patinoarul și câteva standuri mai rămân în piața mare - bradul va fi demontat
FOTO: Targul de Craciun din Sibiu Facebook

Târgul de Crăciun s-a încheiat la începutul noului an, însă distracția din Piața Mare a Sibiului nu s-a încheiat. Până în data de 2 februarie, sibienii și turiștii vor putea încălța patinele, vor putea admira orașul din roata panoramică și, de asemenea, vor putea mânca și bea băuturi calde. Totodată, trei standuri pentru expozanți rămân încă aproape o lună în centrul orașului.

Roata panoramică și patinoarul din Piața Mare, împreună cu trei standuri pentru expozanți, o rulotă cu produse alimentare și un stand pentru băuturi calde vor rămâne în centrul orașului până în data de 2 februarie, conform avizului emis de Comisia pentru avizarea adunărilor publice.

VEZI AICI PREȚURI PENTRU ROATĂ ȘI PATINOAR

De la brad va trebui să ne luăm, în curând, adio. Demontarea acestuia nu poate fi efectuată în condiții de temperaturi foarte scăzute, deoarece frigul ar afecta subansamblurile acestuia (conexiuni electrice, mufe, cabluri de alimentare, structura de plastic a ramurilor). Cu toate acestea, se estimează că demontarea va fi efectuată la finalul acestei săptămâni când prognoza meteo arată că temperaturile nu vor mai coborî atât de mult.

Ultima oră

Comentariul meu