igloo village - mini satul de gheață ce se va contrui la bâlea lac

Igloo Village va fi un ansamblu format din 4 igluuri unite între ele prin culoare săpate în zăpadă

Vestea că Hotelul de gheață nu va mai fi construit anul acesta a dezamăgit mulți amatori se senzații tari care abia așteptau să experimenteze o noapte „la rece”. Ca să nu rateze complet sezonul turistic 2019/2020, managerul ineditului hotel din gheață a hotărât să construiască totuși câteva igluuri. Primii turiști vor putea să doarmă în ele la sfârșitul lunii ianuarie.

Trei dintre construcțiile din gheață vor fi închiriate în regim hotelier iar în cel de-al patrulea iglu, poziționat central, va fi amenajat un restaurant cu mese și scaune sculptate in gheață, unde vizitatorii vor putea servi mancare și băuturi din vase tot din gheață.

igloo village - mini satul de gheață ce se va contrui la bâlea lac
Sursa foto: Arnold Klingeis

„Ne dorim ca proiectul Igloo Village  să atragă în continuare un număr mare de turiști la Bâlea Lac și să contribuie la promovarea țării noastre așa cum a făcut-o și Hotelul de gheață. Ne pare rău că iarna aceasta nu l-am putut construi, așa cum i-am obișnuit pe români în ultimii 15 ani, dar sperăm că iarna viitoare vremea ne va permite să continuăm acest proiect care a atras în România mii de turiști străini”, a declarat pentru Ora de Sibiu Arnold Klingeis, managerul Igloo Village.

Lucrările vor începe săptămâna viitoare și se vor încheia în cel mult două săptămâni.

Ultima oră

Comentariul meu