ghidurile pentru agendele culturală și sportivă supuse consultării publice la consiliul județean sibiu
FOTO: arhivă

Cei interesați să obțină o finanțare nerambursabilă pentru proiecte culturale, sportive și de tineret care se vor desfășura în județul Sibiu în anul 2020, pot consulta variantele propuse de către Consiliul Județean a ghidurilor de finanțare.

Acestea pot fi găsite pe site – ul www.cjsibiu.ro la următoarele link-uri:

Ghidul de finanțare pentru structurile sportive de drept privat:
http://www.cjsibiu.ro/…/proiect-de-hotarare-privind-regimu…/

Ghidul de finanțare pentru agenda cultură și dezvoltarea comunității locale
http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare/

Ghidul de finanțare pentru agenda de și pentru tineret
http://www.cjsibiu.ro/fara-cat…/proiect-de-hotarare-privind/

Pe cei care doresc să transmită propuneri și sugestii pe această temă, Consiliul Județean îi invită la o dezbatere publică ce va avea loc luni, 03.02.2019, la sediului CJ Sibiu, în Sala Mare de Conferințe, după următorul program: 14:00 – 15:00 pentru Agenda Culturală și 15:30- 16:30 pentru Agenda Sportivă și de Tineret.

De asemenea, pe tot parcursul lunii ianuarie până în 4 februarie 2020, ora 14, pot fi făcute propuneri și sugestii referitoare la cele trei ghiduri. Acestea se pot transmite către Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, pe adresa de e-mail programe@cjsibiu.ro, tel.0269/217733, interior 128, persoane de contact Ioana Preda pentru agendele culturală și de tineret, și Crina Sim pentru agenda sportivă.

În perioada următoare, Consiliul Județean Sibiu va publica și regulamentul de finanțare pentru structurile sportive de interes public.

Ultima oră

Comentariul meu