foto video avion prăbușit la scurt timp după decolare - 180 de persoane au murit

Un avion ucrainean Boeing 737 s-a prăbușit la scurt timp după decolare. La bordul aeronavei se aflau 180 de persoane cu întregul echipaj.

Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev. Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparținând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineață, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran, citat de Reuters.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=XzijRSe2M5I&feature=emb_title

“Avionul este în flăcări, dar am trimis echipe (…) și poate vom putea salva unii pasageri”, a afirmat Pirhossein Koulivand, directorul serviciului iranian pentru situații de urgență.

Nu este clar dacă există vreo legătură între acest incident aviatic și confruntarea SUA-Iran. Aeronava s-a prăbușit în apropierea Teheranului la doar câteva ore după ce Iranul a lansat mai multe rachete balistice spre baze militare din Irak, vizând forțele americane.

foto video avion prăbușit la scurt timp după decolare - 180 de persoane au murit

Ultima oră

Comentariul meu