Te-ai săturat  să porți două sau chiar trei perechi de ochelari? Acum ai Expertul tău în ochelari progresivi.

Porți ochelari, dar te-ai săturat să faci continuu aceleași mișcări repetitive de a-ți scoate ochelarii și apoi de a-i pune la loc? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o singură pereche de ochelari cu care să vezi clar și confortabil la toate distanțele?

Specialiștii OPTIKRON CENTER au înțeles aceasta necesitate și, de 14 ani recomandă și realizează cu succes ochelari cu lentile progresive tuturor clienților cabinetului. Viața de astăzi este mult mai dinamică, alternarea privirii de aproape cu cea de distanță este de 10 ori mai frecventă decât în trecut. Spre exemplu: știi de câte ori ți-ai coborât privirea spre telefon azi? Folosirea constantă a dispozitivelor digitale crează noi provocări pentru ochii noștri.

În activitatea zilnică se simte tot mai mult nevoia unor lentile speciale pentru o vedere perfectă la mișcarea constantă a ochilor intre ecran, tastatură și manuscris, situate la distanțe diferite. Cei care folosesc ochelari de citit și la distante mai mari de 50 cm se confruntă cu dureri de cap și de ochi, tendinta de a se apropia de obiectul privit, lipsa de claritate a vederii, disconfort la calculator și chiar risc de a dezvolta probleme cervicale. Aceste inconveniente sunt eliminate prin alegerea unor lentile speciale pentru aproape și intermediar. Și presbiții (cei ce au nevoie de ochelari pentru aproape) tineri se confruntă cu lipsa de focusare, ochi obosiți la sfârșitul zilei sau chiar senzație de arsură sau iritare deoarece trebuie să se concentreze continuu la distante mici și medii.Te-ai săturat  să porți două sau chiar trei perechi de ochelari? Acum ai Expertul tău în ochelari progresivi.

Vino în cabinetul OPTIKRON CENTER și află ce lentile sunt potrivite pentru tine, ce prețuri au și orice aspecte vrei să înțelegi despre ele.

Astăzi, datorită noilor tehnologii, putem adapta cu succes lentile progresive aproape oricărui pacient. Pentru a recomanda fiecărui client ochelarii potriviți este pentru noi o provocare și o șansa să ne dovedim experiența. Efectuăm cele mai relevante măsurători optice cu un înalt grad de acuratețe, oferim sfaturi și asistență în întregul proces de alegere a ramelor și lentilelor, explicăm avantajele produselor pe care le recomandăm.

Puteți beneficia cu adevărat de toate aceste progrese tehnologice dacă aveți o prescripție de ochelari corectă și realizată în vederea comandării lentilelor progresive și dacă montajul respectă toate regulile impuse de acest tip de ochelari.    La OPTIKRON CENTER întregul proces de realizare a ochelarilor progresivi este complet, prescripția, masurătorile suplimentare și montajul sunt efectuate toate într-un singur loc. Timpul de adaptare cu ochelarii progresivi care folosesc cele mai avansate tehnologii în combinație cu expertiza noastră este aproape instantaneu. Întreaga gamă de lentile progresive din portofoliul OPTIKRON CENTER beneficiază de certificate de calitate și garanție de adaptare. Astfel va putem garanta că purtați ochelari de o precizie excelentă, ochelari croiți și personalizați pentru nevoia de confort și bucuria de a vedea perfect.Te-ai săturat  să porți două sau chiar trei perechi de ochelari? Acum ai Expertul tău în ochelari progresivi.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari unica, perfect personalizată, potrivită nevoilor tale vizuale, fizionomiei și stilului tău de viață, te așteptăm la OPTIKRON CENTER în HABERMANN MARKT. Testarea vederii și consultanța în vederea obținerii unei soluții optice personalizate, sunt gratuite. Doar pe baza de programare la telefon 0788.853.189.

Ultima oră

Comentariul meu