apartament din sibiu prădat de hoți – au furat televizoare și un cuptor electric
FOTO arhivă

Trei bărbați și-au început noul an cu poliția pe urme. În urmă cu două zile, aceștia au dat iama într-un apartament din Sibiu și au furat două televizoare și un cuptor electric. Hoții au fost surprinși de un echipaj de poliție aflat în patrulare, astfel că au luat-o la sănătoasa și au aruncat bunurile. Doar unul dintre indivizi a fost prins, ceilalți doi fiind în continuare căutați.

UPDATE
Prinderea hoților a fost posibilă cu ajutorul a doi agenți ai Poliției Local Sibiu care, împreună cu doi colegi de la IPJ Sibiu, i-au căutat timp de câteva ore pe câmpul de la marginea Sibiului, spre Șelimbăr.

Știrea inițială
„Un bărbat în vârstă de 25 de ani, sibian, este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat. În fapt, în data de 5 ianuarie, în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, aflați în patrulare în zona străzilor Aleea Seviș – Doamna Stanca din municipiul Sibiu, au observat trei persoane al căror comportament a devenit suspect la observarea mașinii de poliție. Cele 3 persoane au abandonat mai multe bunuri și au fugit în direcții diferite. Polițiștii au reușit prinderea unuia dintre suspecți, precum și recuperarea bunurilor abandonate, respectiv: două televizoare și un cuptor electric”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cazul a fost preluat de către polițiștii din Postului de Poliție Șelimbăr, care în urma activităților investigativ-operative desfășurate, au stabilit că în data de 5 ianuarie, în jurul orei 03.00, trei bărbați au pătruns prin efracție într-un apartament, iar din interior au sustras bunurile mai sus menționate.

Întrucât exista suspiciunea rezonabilă că aceste bunuri provin în urma săvârșirii unei infracțiuni de furt din locuință, împotriva bărbatului prins s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat. Ieri, 6 ianuarie, suspectul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea depistării și conducerii la sediul Poliției Șelimbăr a celorlalte două persoane suspecte de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Ultima oră

Comentariul meu