moartea lui sergiu cipariu deplânsă în mii de mesaje de condoleațe pe facebook

Moartea îndrăgitului instrumentist i-a îndoliat pe toți cei care l-au cunoscut sau care l-au auzit cântând la taragot. Îi făcea să plângă pe toți cei care au ascultat măcar o dată doinele sale de jale și de dor.

Artistul nu s-ar fi simțit rău, doar obosit și s-a pus să se odihnească, fiind găsit ulterior fără viață de un membru al familiei. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță, Sergiu Cipariu a fost găsit deja decedat. Medicii aflați pe salvarea care a răspuns apelului la 112 nu au mai avut ce face decat să declare decesul.

Din păcate acum a plecat să cânte în corul îngerilor. Silvia Macrea, manager și coregraf la Cindrelul Junii Sibiului a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare:

“Suntem mâhniți de aflarea unei vești triste…??? A plecat dintre noi un mare artist, prieten al Junilor Sibiului, prieten al familiei Macrea și al multor oameni care l-au aplaudat și l-au iubit…SERGIU CIPARIU…Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanțe familiei! Ni-l vom aminti mereu prin talentul și jovialitatea sa, prin cântecele nepieritoare.”

Silvia Macrea

 

Un mesaj înduioșător a publicat pe pagina sa de Facebook și interpretul de muzică populară, Traian Stoiță. Sergiu Cipariu i-a fost mentor și prieten apropiat. “În seara asta a plecat dintre noi, să recite-n ceruri, cel care pentru mine, dintre toți cei mari, a fost cel mai mare artist pe care l-am cunoscut. Vrăjitor al cuvintelor frumoase, Sergiu Cipariu reușea să transforme orice într-o poveste frumoasă! Dumnezeu să-i facă parte de veșnicie luminoasă, precum el, a oferit lumină! Drum bun, Babule!”, a incheiat cu tristețe Traian Stoiță.

Și interpreta de muzică populară Elena Anghel a scris un mesaj de adio: “Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Cântăreața de muzică populară, Gabriela Nistor a scris un mesaj sfâșietor: ” Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă ….Sergiu Cipariu…. În acest univers al tristeții ne rămân cântecele sale ca stele ale amintirilor ce ne vor alina durerea. Odihnește-te în pace, suflet bun!”

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată au venit și pe adresa redacției Ora de Sibiu. Drum lin spre stele, Sergiu Cipariu! Ne-ai lăsat în suflete cântecele tale de jale și de dor. Odihnește-te în pace!

Ultima oră

Comentariul meu