foto noapte de coșmar la sibiu – bărbat rănit de artificii de revelion

Noaptea dintre ani s-a dovedit a fi una de coșmar pentru o familie din Sibiu. Părinții și cei doi copii se aflau în curtea casei pentru a privi spectacolul de pe cer, când, deodată, tatăl a fost lovit de artificii.

Noul an a început într-o notă tragică la Sibiu. O familie din Cartierul Arhitecților a avut parte de cea mai urâtă noapte. Părinții și cei doi copii priveau spectacolul de pe cer, când mai mute artificii au căzut în curtea casei lor. Unul dintre articolele pirotehnice s-a prăbușit în capul tatălui, acesta fiind rănit grav.

„Noul an sper să mai bun față de cum a început. La 12 noaptea, am ieșit afară să vedem artificiile cu cei doi copii ai mei, să ne bucurăm împreună, dar totul a luat o întorsătură urâtă când, în curtea noastră, au început să vină din aer artificii. Au fost șase artificii care au pătruns la noi în curte. Tata era aplecat și i-a căzut una în cap și i-a spart capul destul de rău. Ce se întâmpla dacă era un copil? Dacă îmi lovea unui dintre copii în cap… Nici nu vreau să mă gândesc”, a povestit Ștefania B. în grupul de Facebook Rezidenti în Cartierul Arhitectilor – Calea Cisnadiei – Sibiu.

Sibianca dorește să tragă un semnal de alarmă. „Vă rog frumos, fiți mai conștienți. Aveți mai multă grijă cum lansați artificiile, să nu se întâmple ceva mai grav”.

Ultima oră

Comentariul meu