vremea de revelion și în primele zile ale lui 2020. ce anunță meteorologii pentru sibiu

Iarna pare că a ajuns și la noi, după zile mult prea călduroase pentru perioada în care ne aflăm. Așa că în ultimele zile ale lui 2019 și primele ale anului viitor temperaturile vor fi apropiate de normal, iar la munte va ninge.

Ultima zi a lui 2019 va veni cu cer înorat. În noaptea de Revelion va ninge slab, dar ceva mai puternic în zonele montane din județul Sibiu, unde local s-ar putea duna 10 cm de zăpadă. Vântul însă va bate cu putere la munte, rafalele atingând chiar 80- 90 de kilometri la oră, viscolind zăpada.

În 1 ianuarie vântul va bate în continuare la munte și se va resimți și în zonele joase unde s-ar putea să mai ningă slab. Dacă în prima zi este posibil să fie înorări, în 2 ianuarie vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil.

Temperaturile vor atinge -10 grade celsius în noaptea de luni spre marți, urmând ca în 31 decembrie să se înregistreze la Sibiu maxime între 1 și 3 grade celsius. Noaptea de Revelion va fi destul de rece la cele -3, -6 grade celsius. Prima zi a anului viitor va aduce între 1 și 3 grade celsius, urmând ca noaptea să se înregistreze între -5 și -8.

În data de 2 ianuarie maximele vor fi cuprinse între 2 și 4 grade celsius.

Ultima oră

Comentariul meu