’’Tati’’ favorit să revină la FC Hermannstadt - Miriuță se întoarce la Sibiu

Tehnicianul Vasile Miriuță (51 de ani) va semna cu Hermannstadt după Revelion un contract pe șase luni, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Acesta revine la Sibiu după plecarea din vară.

FC Hermannstadt și-a rezolvat, practic, problema antrenorului după plecarea lui Eugen Neagoe. Tehnicianul craiovean a reziliat luni contractul cu sibienii, „acum jumătate de oră am trimis pe fax hârtia semnată”, iar succesorul său va fi Vasile Miriuță.
Chiar dacă președintele Iuliu Mureșan susține în continuare că negociază cu trei tehnicieni, GSP.RO a anunțat luni că „Tati” va semna un contract pe 6 luni după revelion, cu posibilitate pe prelungire pentru sezonul viitor. El se află acum în vacanță, în Egipt, cu familia.
Miriuță, liber de contract după despărțirea de Kisvarda, a mai pregătit-o pe Hermannstadt sezonul trecut, când a reușit o salvare in extremis de la retrogradare. Astăzi, informația revenirii sale a circulat în lumea fotbalului din România.
FC Hermannstadt ocupă în acest moment locul 10, cu 23 de puncte, doar 3 peste Clinceni, formație aflată pe loc retrogradabil. Poziția din clasament nu ar fi fost singura problemă a lui Miriuță, situația financiară a clubului fiind una extrem de dificilă.

Ultima oră

Comentariul meu