foto puma club sibiu, cel mai bun club sportiv de lupte din ţară în 2019

PUMA Club la final de 2019 îşi face bilanţul succeselor. Sportivii clubului de Taekwon-do au reuşit şi anul acesta să reprezinte Sibiul cu mândrie în cadrul celor mai importante competiţii naţionale şi internaţionale din domeniu.

Pe plan naţional, în perioada iunie – decembrie 2019, PUMA Club a participat la 4 dintre evenimentele organizate de Federația Română de Taekwon-do ITF, astfel:
– Cupa internațională “Gen Choi” – Oradea, 20-22 iunie, cu un lot de 36 de sportivi
– Stagiu Național pentru sportivi – Mamaia, 26-31 august, cu un lot de 12 sportivi
– Cupa României Juniori III, II, I și Seniori – Vaslui, 15-17 noiembrie, cu un lot de 46 de sportivi
– Cupa Transilvania, Cluj Napoca – 13-14 decembrie, cu un lot de 31 sportivi

Rezultatele au fost excepționale, clasându-se pe locul I la fiecare dintre competiții. Mai mult, în urma punctajelor acumulate în cadrul competiţiilor, finalul de an a adus clubului titlul de Cel mai bun club de lupte din România, oferită de Federația Română de Taekwon-do ITF. foto puma club sibiu, cel mai bun club sportiv de lupte din ţară în 2019

Este demnă de menţionat performanţa obţinută luna aceasta de sportivii sibieni în cadrul Cupei Transilvania de la Cluj Napoca, unde au câştigat detaşat: locul 1 în Clasamentul General Juniori III-II, titlurile de Cel mai bun sportiv al competiției: Trâmbițaș David (3 medalii Aur, 1 medalie Argint) şi de Cea mai bună sportivă a competiției: Răchițan Ștefania (3 medalii Aur, 1 medalie Bronz).

PUMA Club a participat prin sportivii săi selecționați în lotul național de Taekwon-do al României la Campionatul Mondial de Taekwon-do din Germania, în luna aprilie și la Campionatul European din Bosnia (Sarajevo), în luna octombrie 2019. Mai mult, Clubul este de 6 ani neînvins la categoria de copii, sub 14 ani, anul acesta câștigând 5 trofee din 5, la competiții la care au participat câte 30 cluburi din toată țara. foto puma club sibiu, cel mai bun club sportiv de lupte din ţară în 2019Ca urmare a acestor rezultate, sportivii clubului Dancu Marius, Văcariu Vlad, Achim Marius și Radu George au fost desemnați la Gala Sportului Sibian organizat de DJST Sibiu pe locurile I, II și 2 mențiuni, între cei mai buni sportivi ai județului.

„Participarea la competițiile naționale a adus recunoaşterea județului Sibiu, ca fiind un promotor al artelor marţiale şi al sportului de performanţă, în general. Prin participarea la cele 3 competiții și la stagiul de pregătire de la Mamaia, am obținut experiență, medalii și implicit puncte care s-au contabilizat în ranking-ul sportivilor Federației Române de Taekwon-do. Mulţumim autorităţilor locale, Primărei Municipiului Sibiu şi Consiliului Judeţean Sibiu pentru susţinerea oferită în participarea la competiţiile de Taekwon-do menţionate. Împreună facem performanţă şi aducem rezultate în municipiu şi judetul Sibiu”, a declarat Ciprian Banea, Secretar General al PUMA Club.

Ultima oră

Comentariul meu