accident provocat de un șofer drogat la copșa mică
Foto Arhivă

O parte a șoferilor nu doar că se urcă băuți la volan, dar și drogați. Din această cauză un tânăr a provocat un accident de circulație la intrare în Copșa Mică. din fericire însă nu au fost victime. 

La data de 29.12.2019, în jurul orelor 19.00, pe DN 14, în afara localității Copșa Mică, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare), în următoarele împrejurări: Un conducător auto (23 de ani, din Mediaș), în timp ce conducea un autoturism pe DN14, având direcția de deplasare Mediaș – Sibiu, nu a redus viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu capul tractor al unui TIR, după care este acroșat de un autoturism.

În urma verificărilor efectuate pentru determinarea prezenței unor substanțe psihoactive s-a constat faptul că tânărul se afla sub influența unor substanțe psihoactive, rezultatul obținut cu aparatul Drager DrugTest a afișat pozitiv la secțiunea canabis si cocaină.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Mediaș unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, dar și a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ( art. 336 alin. 2 Cod Penal)

Ultima oră

Comentariul meu