foto dezastru în piața cibin - nesimțirea comercianților de brazi a întrecut orice limită

Ca după furtună, așa arată piața Cibin după sărbători. Comercianții care au vândut brazi și-au bătut joc și au plecat acasă cu nesimțire, fără să le pese că mizeria rămâne în urma lor.

Crenguțe de brazi, sticle de plastic, pahare de cafea și doze de suc… Asta au putut vedea sibienii, în Piața Cibin, imediat după Crăciun. Vânzătorii de brazi și-au bătut joc de spațiul care le-a fost încredințat pentru comercializarea mărfii, lăsând în urma lor o groază de gunoaie. Imaginile par a fi făcute după o furtună cumplită. foto dezastru în piața cibin - nesimțirea comercianților de brazi a întrecut orice limită

Aceste imagini au apărut în spațiul public după ce un bărbat, comerciant în Piața Cibin, s-a enervat fiindcă nu a reușit să își vândă toți brazii de sărbători, astfel că i-a tăiat pe toți cu o drujbă. În mediul online, oamenii s-au arătat extrem de revoltați față de atitudinea sibianului. Vezi VIDEO aici.

FOTO: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. aceasta piata nu are ce cauta in crntrul orasului!!! de ce nu o muta langa targ e loc destul.este o cocina cu vanzatori needucati si numai mizerie , calitate produse o, doar cativa producatori , restul negustori si cativa care vand sosete si haine la intrare. asta e piata?

  2. Taranoii astia dispun de brazi ei sumt.jupanii pietelor ,niste borati fara.caracter. multi.clienti.au.fost insultati si injositi de.acesti.tarani.fara.educatie doar.ca.au.dat.o.parere ca.sumt.prea.scumpi
    Prefera sa i taie decat sa.lase.la.pret sau.sa i doneze ca.sa.arate.cine.ii sefu..
    Placerea taranoiului frustat de a.sinrade.de.oraseanul civilizat

    1. Poliția locală oare pe unde era ??? Cred ca acești comercianți…..NU ar trebui să mai vândă niciodată nimic în piață. Dar toate astea se întâmplă cu concursul larg al celor care conduc s.c. piete…este o mare mizerie acolo.

  3. Judetul Sibiu si in speta municipiul Sibiu au ajuns in ultimul timp -sat fara caini-.
    Sunt omorati oameni pe trecerile de pietoni si pe langa , ramanem cu bani necheltuiti si suntem mandri ca nu i-am cheltuit si lista este nesfarsita.
    La ambele foruri de conducere se poate admira un “dolce farniente”si o automultumire desantata
    Cu ceva ani in urma si nu multi erai mandru ca esti sibian si eram respectati prin ce se facea pentru urbe .
    Sper ca de la vara sa revina acel spirit de inoire si dorinta de emulatie si dezvoltare.

  4. Pai exact asa cum ati spus si voi in articol, majoritatea “deseurilor” ramase sunt de la dobitocul acela care a inceput sa-si taie brazii. In plus, au mai fost si alti cretini carora le-a fost greu sa-si arunce mizeria la un tomberon.
    Multumim politiei (locale) pentru ca isi face datoria 🙂 Asteptam amenzile!