video supărare mare în piața cibin - un comerciant nervos a tăiat cu drujba toți brazii
Captură ecran Facebook

Un comerciant din Piața Cibin și-a distrus toată marfa din cauză că nu a reușit să o vândă de Crăciun. Bărbatul este surprins în timp ce taie cu o drujbă toți brazii, nervos fiindcă a rămas cu multă marfă de sărbători.

Întâmplarea a avut loc în Piața Cibin din Sibiu, în ajunul Crăciunului. Bărbatul care și-a făcut praf toată marfa a fost filmat, clip-ul ajungând pe Facebook. În imagini se vede cum omul a venit pregătit cu o drujbă și s-a apucat să taie toți brazii pe care nu a reușit să îi vândă de Crăciun.

Oamenii care au văzut videoclipul de pe Facebook s-au arătat extrem de revoltați. Comentariile negative nu au încetat să curgă. „Să fie amendat și tras la răspundere. Putea să îi doneze. Sunt mulți copii amărâți în țara asta”, a scris Dănuț N. pe Facebook. „Câtă răutate, cât sadism, fără pic de suflet. Dacă nu s-a îmbogățit el peste noapte, nu își mai poate stăpâni nervii. Păcat, știe cât rău face? Puteau fi replantați sau donați celor mai amărâți ca el”, a scris Violeta.

Filmarea a stârnit multe reacții într-un timp scurt. Peste 3.000 de persoane revoltate au distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. El taie brazii aia în câteva minute, dar idiotu nu știe cât timp îi ia bradului sa ajungă la vârsta și înălțimea aia! Oricum bradul este peste înălțimea lui, cât despre prostia din el și bradul râde!

  2. Daca i-ar fi donat, anul viitor nu mai vindea nici un brad. Toata lumea ar fi asteptat sa primeasca unul gratis. Tot la fel procedeaza si supermarketele si nimeni nu se revolta. Prefera sa arunce marfa buna la gunoi decat sa o dea mai ieftin pentru ca asa ne dreseaza sa cumparam la preturi astronomice si sa nu ne asteptam sa cumparam mai ieftin.

  3. “Atat s-a putut” :)))))))))) atat il duce capul 🙂
    Chiar sunt curios daca se puteau replanta brazii…sau da, daca nu, macar donati.

    Sunt curios cat a fost pretul la un brad anul acesta si mai sunt curios daca a facut curat dupa el, pentru ca de amenda, sigur nu are rost sa vorbim (probabil legea nu prevede sanctiuni daca iti distrugi propria marfa).