s-au făcut praștie – sibieni cu tupeu, prinși băuți la volan
FOTO arhivă

Mai mulți sibieni au fost prinși în ultimele zile băuți la volan. Cu toții s-au ales cu dosare penale.

„La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 20,00, pe strada Alămorului din orașul Ocna Sibiului, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță polițiștii sibieni. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, un bărbat care nu avea permis de conducere s-a urcat la volan chiar dacă era rupt de beat. „La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 04,15, în municipiul Mediaș, pe strada Gravorilor, un localnic în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, nu a oprit la semnalul polițiștilor, continuându-și deplasarea până pe strada Bucegi, unde medieșeanul a fost blocat și oprit de către echipajul de poliție rutieră”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, se afla și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului

Ultima oră

Comentariul meu