accident într-o intersecție din sibiu provocat de un șofer beat
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc în Sibiu, la intersecția dintre Calea Dumbrăvii cu strada Nicolaus Olahus. Șoferul vinovat era beat.

Potrivit polițiștilor sibieni, un șofer în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Școala de Înot, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu mașina din fața sa, oprită la trecerea pentru pietoni. Șoferul care a provocat accidentul este băut, având o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La volanul mașinii lovite se afla o femeie de 52 de ani, alături de care se afla o pasageră de 25 de ani. Ambele au fost transportate la spital, deoarece, în urma impactului, au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat un echipaj Smurd și un echipaj SAJ. „S-au acordat ingrijiri medicale pentru două femei, una dintre ele de aproximativ 52 de ani a fost transportată de echipajul Smurd la UPU Sibiu, conștientă, care acuza dureri la nivelul coloanei cervicale. Cealaltă persoană implicată a fost preluată de un echipaj SAJ”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu