foto accidentul mortal de pe valea oltului - cine sunt victimele și cum s-a produs tragedia

În accidentul petrecut pe Valea Oltului, în zona Lazaret, în a doua zi de Crăciun, și-au pierdut viața două persoane din Sibiu. Șoferița care a provocat evenimentul este din Vâlcea.

VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

O tânără de 22 de ani din Vâlcea se afla la volanul unei mașini care venea către Sibiu. Cu ea în mașină se mai afla o altă tânără de 21 de ani din Vâlcea și un bărbat de 33 de ani din Tălmaciu. Șoferița,  pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit parapetul din stânga, apoi a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus.

foto accidentul mortal de pe valea oltului - cine sunt victimele și cum s-a produs tragedia foto accidentul mortal de pe valea oltului - cine sunt victimele și cum s-a produs tragedia

Ironic este însă faptul că deși în acea zonă sensurile de mers sunt separate de parapeți din beton, șoferița a pătruns pe celălalt sens de mers printr-o zona cu parapet de plastic care este lăsat special pentru a permite devierea circulației în caz de accident.

foto accidentul mortal de pe valea oltului - cine sunt victimele și cum s-a produs tragedia foto accidentul mortal de pe valea oltului - cine sunt victimele și cum s-a produs tragedia

Pe sensul de mers către Vâlcea mașina s-a lovit violent de un alt autoturism în care se aflau doi soți din Sibiu. Bărbatul care se afla la volan, avea 59 de ani și a murit pe loc. Soția sa a fost resuscitată, dar din păcate i s-a declarat decesul. Avea 50 de ani.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Din pacate, modul in care sunt scoliti viitorii soferi este sub orice critica. In afara de a tine volanul si a apasa pe pedale, nu sunt invatati altceva. Iar ceea ce se intimpla pe soselele noastre, este rezultatul. Nu se accentueaza destul pe conducerea preventiva, pe importanta capitala a respectarii legii; nu sunt constientizati in nici un fel de posibilele consecinte ale unui comportament lipsit de discernamant. Si ma intreb si daca instructorii stiu aceste elemente. Cred ca examentul psihologic ar trebui mult, mult imbunatatit. Daca nu, iata rezultatele.

  2. Din păcate gunoaie din astea care primesc permisul de conducere din amintiri și omoară persoane nevinovate sunt din ce în ce mai multe. Păcat.

  3. Va rog, scrieți articolul corect gramatical, măcar cu litera mare numele de orașe, ca sunteți jurnaliști …

    1. Doar “Sibiu” se scrie cu majuscula, “valcea” merita doar litera mica pentru ca e prea plin de cocalari si pitipoance.

      1. Si Sibiul are cocalarii lui. Mie mi-a fost distrusa masina in urma unui accident provocat de un Sibian si am scapat ca prin minune cu viata. Vad in fiecare zi cum sibienii astia grozavi incalca regulile de circulatie si se comporta ca niste ciobani in trafic. Comportamentul acesta este intalnit peste tot in tara.
        Cei ca tine nu isi vad niciodata lungul nasului, dar sunt convins ca si tu la fel ca cei mai multi romani, conduci neatent si incalci regulile de circulatie. Gandeste-te ca ai putea fi si tu intr-o zi vinovat de producerea unui accident, ceea ce nu as dori nimanui.
        PS: Sibiul nu e buricul pamantului iar Sibienii nu sunt sfinti.