video ciprian ștefan despre posibilitatea de a intra în politică - ce spune directorul astra despre o candidatură la primărie

Numele lui Ciprian Ștefan a fost vehiculat în mai multe sondaje care priveau posibile candidaturi pentru Primăria Sibiului. Directorul Muzeului ASTRA însă spune că acest lucru este exclus, la fel ca intrarea sa în politică în viitorii ani.

”Da, am fost în mai multe sondaje, dar nu intenționez să candidez la Primărie. Nici nu iau în calcul intrarea în politică în următorii 8 ani, cel puțin. Vreau să duc mai departe și să finalizez proiectele Muzeului, sunt proiecte importante. Mă simt atras de acest domeniu, aici vreau să fac lucruri bune și aici mă concentrez”, lămurește Ciprian Ștefan.

Dar, în același timp, Ciprian Ștefan spune că în activitatea culturală este nevoie de politicieni. ”Avem nevoie de administrație și de politic, pentru că până la urmă de ei depindem. Dar, ei se ghidează după cifre, iar de noi, managerii, ține felul în care prezentăm aceste cifre și argumentele. Avem nevoie ca mediul politic să își asume discursul, dar împreună cu noi, și meritele”, spune Ciprian Ștefan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu