video proiectul lacul binder întârziat de o eroare. când va fi gata

Lacul Binder se va transforma într-una din principalele zone de petrecere a timpului liber. sibienii vor avea la dispoziție o serie de posibilități de distracție. Dar, construcțiile nu merg întotdeauna conform planului. Și așa s-a întâmplat și în cazul acesta, când constructorul și-a dat seama după începerea lucrărilor că solul nu e chiar bun. 

Primarul Astrid Fodor spune că lucrările la Lacul Binder au mers în ritmul propus, mai ales că și timpul a fost favorabil, dar până într-un punct. ”S-au acumulat întârzieri pentru că s-a constatat că solul nu suportă o construcție din beton, așa că proiectantul a fost nevoit să schimbe planul cu totul. Așa că în locul pontonului de beton se va realiza o construcție pe piloni de metal, mult mai ușoară. Dar, până s-a modificat proiectul, s-a pierdut timp”, spune primarul.

Lucrările au fost suspendate acum pentru că noaptea temperaturile scad destul de mult. ”Între timp însă se achiziționează ce mai este nevoie, se realizează structura metalică, pentru ca atunci când se va mai încălzi să reînceapă lucrările. Un termen realist pentru finalizarea acestora este finalul lui mai, începutul lui iunie, anul viitor”, spune Astrid Fodor.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu