video astrid fodor despre excedentul bugetar al sibiului - ce se întâmplă cu banii
foto arhivă

Sibiul este unul din puținele orașe ale țării care are excedent bugetar. Datorită lui se pot pune în aplicare proiectele mari pentru oraș și se pot demara altele care, în lipsa banilor poate că nu ar fi existat deloc. Și anul acesta banii rămași Sibiului au garantat încheierea de noi contracte.

”Excedentul bugetar, la fel ca în fiecare an, și anul acesta a fost gândit pentru a avea bani pentru proiectele mari. Anul acesta avem excedent undeva ala 60 de milioane de euro. Am cheltuit deja din ei, pe contracte deja încheiate, aproximativ 12- 13 milioane de euro. Avem în SICAP, pentru încheierea de viitoare contracte, undeva la 57 de milioane de euro. Deci, avem în plan proiecte pe mai mulți bani decât excedentul”, spune primarul Sibiului, Astrid Fodor.

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doamna primar sa aiba grija ca nu cumva si anul acesta Sibiul sa nu cheltuie acest excedent si sa l piardă ca in ani trecuți.Parerea mea ar fi ca ,primaria Sibiu ar trebui sa pregătească proiecte de interes strategic in dezvoltarea Sibiului si anume Centura de NV ,lărgirea acolo unde se poate a arterelor care creaza ambuteiaje mari finalizarea asfaltarii strazilor de pamant care mai există inca si multe alte proicte