centrul medical intermedica – locul din sibiu care oferă servicii medicale pentru întreaga familie

Sănătatea este întotdeauna o prioritate, motiv pentru care atunci când vorbim despre servicii medicale ne dorim să avem parte de cele mai bune condiții. Centrul Medical Intermedica din Sibiu este locul în care beneficiezi de servicii de calitate, profesionalismul și siguranța fiind pe primul loc.

Sibienii au făcut cunoștință cu Intermedica în urmă cu aproape 20 de ani, pe când activitatea de bază a centrului medical era Medicina Muncii. Cu timpul, clinica s-a extins, astfel că, în prezent, Intermedica oferă asistență medicală ambulatorie în diverse specialități, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.centrul medical intermedica – locul din sibiu care oferă servicii medicale pentru întreaga familie

Centrul Medical Intermedica – De la Medicina Muncii la peste 20 de specialități medicale

Centrul Medical Intermedica a fost prima clinică de acest gen din Sibiu. Datorită profesionalismului și experienței de care întreaga echipă a dat dovada, sibienii s-au orientat mereu către serviciile clinicii.

„Serviciile de Medicina Muncii ocupă un loc important în activitatea noastră încă de la înființare. Centrul Medical Intermedica efectuează examinări medicale și testări psihologice persoanelor angajate, precum și celor care urmează să se angajeze în câmpul muncii, în toate domeniile de activitate”, informează Centrul Medical Intermedica.

În prezent, cea mai veche clinică de acest gen din Sibiu oferă asistență medicală ambulatorie în specialități precum: alergologie, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie, ginecologie, medicină generală, neurologie, pediatrie, psihiatrie și multe altele. Odată cu aceste specialități medicale a fost introdusă și aparatura necesară fiecăreia – Eco Doppler color,Electroencefalograf, Electroneuromiografia (EMG) etc.Principalele investigații ce pot fi făcute în centrul medical sunt electrocardiograma (EKG), audiometria, oscilometria și spirometria.

În cadrul clinicii se realizează orice fel de ecografii (abdominale, de tiroidă, de sân, de părți moi, transvaginale), de către medici atestați și cu experiență în domeniu.

Ce tratamente poți urma la Centrul Medical Intermedica

Centrul Medical Intermedica le pune la dispoziție pacienților o serie de tratamente pentru diverse afecțiuni. Astfel, clinica oferă tratamente prin acupunctură, infiltrații, electrocauterizări și plasmolifting (o metodă inofensivă cu ajutorul căreia sunt regenerate țesuturile).

Acupunctura este o tehnică benefică pacienților care au tulburări ale stării generale (oboseală, insomnie, iritabilitate), boli digestive, astm bronșic, nevroze anxioase și depresive, nevralgii sau migrene.

Electrocauterizarea este o metodă chirurgicală folosită în dermatovenerologie pentru îndepărtarea unei largi varietăți de leziuni, de obicei superficiale, localizate pe piele sau mucoasă. Detalii despre toate tratamentele pe care le oferă clinica puteți afla pe site-ul web: www.intermedica.ro. Sibienii care vor să își schimbe stilul de viață trebuie să știe că la Centrul Medical Intermedica pot solicita diete personalizate, dar și un regim de slăbire bine definit.centrul medical intermedica – locul din sibiu care oferă servicii medicale pentru întreaga familie

Intermedica oferă servicii de siguranța circulației

„Centrul Medical Intermedica este agreat de Ministerul Transporturilor să efectueze toate examinările medicale și de laborator necesare la angajarea în muncă, precum și controalele medical periodice pentru personalul cu responsabilități în siguranța circulației din domeniile: rutier, feroviar și maritim”, informează Clinica Intermedica.

Centru Medical  Intermedica se află pe strada Gimnasticii, numărul 11 din Sibiu. De curând, sediul a fost renovat, clienții fiind consultați cu aparatură de ultimă generație. Clinica este deschisă de luni până vineri, între orele 07.30 – 19.30.

Pentru detalii și informații suplimentare accesați site-ul web. De asemenea, dacă aveți o întrebare, puteți contacta clinica privată Intermedica la numărul de telefon: 0269 245 479.

Ultima oră

Comentariul meu