cascadorie ca în filme - un șofer a lovit două mașini parcate, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în șanț
FOTO arhivă

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost implicat într-un accident spectaculos. Șoferul a lovit două autoturisme staționate, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat cu mașina pe marginea drumului.

Accident a avut loc sâmbătă seara pe DN14, la Copșa Mică. „Un șofer in vârsta de 27 de ani care circula pe direcția Mediaș – Sibiu a acroșat ușor două mașini staționate după care a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nu sunt probleme de trafic. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, bărbatul nu a pățit nimic grav. Alături de el în mașină se mai afla o persoană, care este rănită ușor. „S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin, implicate. Au fost transportați la CPU Mediaș, un bărbat de aproximativ 27 de ani cu traumatism cranio-facial și escoriații, respectiv un bărbat de aproximativ 36 de ani cu escoriații la nivelul feței și contuzii”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu