weekend cu petreceri, teatru și crăciun. sărbătorile se simt la sibiu
FOTO: Facebook Târgul de Crăciun din Sibiu / 2019

Petrecerile de Crăciun au început de ceva zile, dar continuă și în acest final de săptămână. Va fi un weekend încărcat, cu evenimente, teatru, distracție. 

Cotton Pub este locul în care distracția de sărbători este în toi. Și mai ales sâmbătă seara, pentru că vor veni cei de la DirtyNano cu super chef de distracție. Atmosfera e garantat una mega tare, așa că ar fi bine să treceți pe acolo să vă încărcați de voie bună.

Sâmbătă distracția continuă în Cotton, cu Joylin, o violonistă ce cântă muzică de club la vioară, și DJ Cipi Hampu. E super șmecherie ce se anunță, cu siguranță că e o seară ce nu trebuie ratată.

Târgul de Crăciun din Piața Mare este în continuare deschis, iar cei care nu ați ajuns încă să îl vizitați e timpul să o faceți, mai ales că spiritul sărbătorilor se simte deja foarte bine. Veți fi întâmpinați cu multe surprize, iar la zecile de căsuțe sigur veți găsi cadoul perfect pentru cei dragi.

Constantin Chiriac va intra în dialog cu George Mihăiță în cadrul conferințelor FITS. Întâlnirea va avea loc vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 18:00, la Habitus. Intrarea este liberă, iar detalii găsiți AICI.

Țesătorul de vise- poveste de Crăciun” este spectacolul de la Teatrul Radu Stanca ce vă duce direct în atmosfera Crăciunului. Se va juca vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

HÄNSEL ŞI GRETEL” după Fraţii Grimm este spectacolul care se va juca în acest final de săptămână la Teatrul Gong. Sâmbătă vor fi două reprezentații, de la ora 11 și 18, iar duminică de la ora 11. Durează 50 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Spărgătorul de nuci”, spectacolul Teatrului de Balet din Sibiu, revine și în acest an pe scena Sălii Thalia, cu patru reprezentații: sâmbătă, 21 decembrie, la ora 15:00 și la ora 19:00 și duminică, 22 decembrie, la ora 12:00 și la ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate online de pe http://sibiuballet.ro/bilete/ sau direct de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului nr. 1), de luni până joi între orele 9 și 16 și vineri de la 9 la 13:30. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.” Detalii AICI.

CineGold, cinematograful din cadrul Promenada Sibiu are programate unele din cele mai bune filme. În acest final de săptămână puteți alege între comedii, filme de acțiune sau de animație: Star Wars: Skywalker- Ascensiunea, Jumanji- nivelul următor, Cățeii Arctici- cursa pe zăpadă, Într-o relație cu telefonul meu, Regatul de Gheață, Maestrul Minciunilor, Se-ncinge treaba!, Marea Provocare- Le Mans 66, Îngerii lui Charlie, Maria, Regina României.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu