kaffka kids- locul în care şi părinţii ar vrea să se joace

Când ne gândim la copilărie, ne apar în minte jocuri, jucării, locuri. Ne amintim de momentele plăcute din acea perioadă, ca într-un vis plin de culoare şi forme. Exact acesta este sentimentul părinţilor când intră într-unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din Sibiu- Kaffka Kids din complexul Aria. Şi aşa îşi vor aminti copiii aniversările petrecute aici.

Kaffka Kids s-a deschis în urmă cu câteva luni, aducând un concept nou şi reuşind să creeze o atmosferă de poveste, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. “Am amenajat spaţiul de la zero, astfel încât fiecare detaliu, a fost atent gândit, încă de la bun început. Culorile, modul în care au fost aşezate jocurile şi jucăriile, până la spaţiul destinat servirii. Mai mult, ca mamă, am simţit nevoia unui loc de joacă unde şi părinţii să se bucure de petrecere într-un spaţiu elegant, iar părinţii sărbătoritului să nu mai aibă grija organizării în detaliu a petrecerii”, ne povesteşte managerul Kaffka Kids.

Un loc de joacă pentru toate vârstele

Kaffka Kids este un loc de joacă ce se adresează unei palete largi de categorii de vârstă. Este evident că a fost creat pentru copii, însă şi adulţii se pot distra, în special în sala cu jocuri electronice. Corabia Piraţilor îi întâmpină pe cei mici cu o trambulină, un tobogan şi piscină cu bile. Cuburile cu magnet şi setul pentru motricitate vin în întâmpinarea celor cu o imaginație bogată şi cărora le place să construiască.

Experienţa VR 9D, masa de Air Hockey, jocurile chinetice de la X-box, cursele de maşini şi jocurile pe playstation îi atrag în egală măsură pe copiii mai mari, dar şi pe adulţii dornici de distracţie şi de a încerca experienţe noi.kaffka kids- locul în care şi părinţii ar vrea să se joace kaffka kids- locul în care şi părinţii ar vrea să se joace

Servicii complete

Atunci când a început acest proiect, s-a avut în vedere oferirea unor servicii cât mai complete, în special pentru cei care aleg să îşi serbeze ziua la Kaffka Kids. Mascotele Mickey şi Minnie Mouse, face painting, piñata, decor personalizat la comandă, fotografi profesionişti, toate acestea sunt doar câteva din serviciile care pot fi puse la dispoziţia celor interesaţi.

Uneori din lipsă de timp, organizarea unei petreceri, de către părinţi, poate deveni o chestiune stresantă. Tocmai de aceea colaborările în ceea ce priveşte mâncarea, tortul şi prăjiturile, băuturile pentru adulţi şi copii, vin în întâmpinarea părinţilor, oferindu-le posibilitatea de a alege şi de a comanda, totul dintr-un singur loc. De asemenea pe tot parcursul petrecerii atât adulţii cât şi copiii sunt serviţi de către un ospătar.Astfel invitaţii vin la petrecere doar să se distreze, iar părinţii sărbătoritului sunt mult mai relaxaţi.

Kaffka Kids este un loc de joacă în care petrecerea copilului se transformă într-o amintire pe viaţă.Însă spaţiul nu este destinat doar petrecerilor, iar cei cu poftă de joacă pot veni şi “la liber”, atunci când nu este rezervat, disponibilitatea orelor “la liber” fiind anunţată pe pagina de Facebook Kaffka Kids.

Ultima oră

Comentariul meu