video foto incendiul de miercuri seară de la promenada sibiu - momentul în care mașina a luat foc

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la cel mai nou mall din oraș, Promenada Sibiu. O mașină aflată în parcarea subterană a luat foc, astfel că alarmele de incendiu au răsunat în tot centrul comercial, vizitatorii fiind evacuați de urgență.

Peste 1.500 de persoane s-au aflat, seara trecută, în incinta centrului comercial. Odată ce a izbucnit incendiul, oamenii au fost rugați să părăsească mall-ul.

Pompierii de serviciu din cadrul SPSU s-au deplasat în parcare, acolo unde luase foc compartimentul motor al unui autoturism marca BMW. Aceștia au transmis că incendiul nu s-a manifestat, fiind de intensitate mică, însă a fost degajată o cantitate mare de fum. Detalii AICI. 

video foto incendiul de miercuri seară de la promenada sibiu - momentul în care mașina a luat focUn cititor aflat la acea oră în parcare a surprins momentul în care a izbucnit incendiul. Mașina afectată era cuprinsă de fum, iar alarmele sunau.

YouTube video

Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ, însă nimeni nu a solicitat ajutor medical. Imagini de la incendiu AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu