update foto accident între poplaca și gura râului - două persoane rănite

Două persoane au fost rănite într-un accident între Polaca și Gura Râului și au fost transportate la spital.

UPDATE
Un conducător auto în vârstă de 61 de ani, din Cristian, a pătruns pe drumul judetean fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar spre Gura Râului. Din accident a rezultat rănirea șoferului autoturismului condus regulamentar, în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, și a unei pasagere de 30 de ani, tot din Sibiu. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială
La fața locului s-au deplasat un echipaj Smurd și un echipaj SAJ. O femeie de 30 de ani cu traumatism cranio-cerebral și traumatism facial a fost dusă la UPU Sibiu. update foto accident între poplaca și gura râului - două persoane rănite

„Isu Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj Smurd între localitățile Poplaca și Gura Râului la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate. O femeie de aproximativ 34 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial de către echipajul Smurd”, anunță ISU Sibiu.

De asemenea, un bărbat de 35 de ani cu traumatism de coloană cervicală a fost dus cu ambulanța la spital.

Ultima oră

Comentariul meu