update accident cu patru victime la șelimbăr - două mașini s-au ciocnit
FOTO: arhivă

Două mașini au fost implicate într-un accident pe DN1, la ieșire din Șelimbăr. Din primele informații, evenimentul rutier s-a soldat cu patru victime.

UPDATE
Accidentul a avut loc pe DN1 la intersecția cu DJ106D – Cisnădie. „Din primele cercetări se pare că un conducător auto a pătruns pe DN1 fără a acorda prioritate de trecere unei mașini care se deplasa spre Vâlcea. Sunt patru victime, cei doi șoferi și doi pasageri”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului echipajele SAJ SB au acordat asistență medicală și transportat la UPU Sibiu un bărbat de 72 de ani cu traumatism toracic, o femeie de 51 ani cu traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 45 ani cu traumatism costal.

Știrea inițială
La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje Smurd pe DN 1, la ieșirea din localitatea Șelimbăr la un accident rutier produs între două autoturisme. Se acordă îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, neîncarcerate”, spune Alina Voina, putător de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului intervine și un echipaj SAJ Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu