foto – accident feroviar – două trenuri s-au ciocnit. cel puțin cinci răniți

Două trenuri s-au ciocnit miercuri după amiază în Gara Ploiești Triaj. Autoritățile anunță că cel puțin cinci persoane au fost rănite.

Din primele informații primite prin 112, accidentul feroviar a avut loc în Gara Triaj, unde un tren marfar care ar fi depășit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploiești Sud – București. În urma coliziunii, primul vagon al trenului personal ar fi deraiat.
Cinci persoane au fost rănite, potrivit apelului la 112, fiind vorba de doi mecanici și trei călători.foto – accident feroviar – două trenuri s-au ciocnit. cel puțin cinci răniți
„Acum se evaluează, dar așa cum am primele informații, nu cred că va crește în sensul în care să avem pacienți grav sau în stare critică. Sper să nu ajungem acolo. Intervenția este în dinamică, dar din primele informații pe care le avem, se pare că acestea nu sunt rănite grav. Normal că aceste informații pot să se schimbe”, a declarat șeful DSU, la Antena3.
Potrivit lui Raed Arafat, victimele nu vor fi aduse la București, având în vedere faptul că sunt rănite ușor.
Poliția Prahova a transmis că circulația feroviară este închisă în ambele sensuri București-Ploiești Sud, iar victime sunt mecanicul trenului de marfă, trei călători și un lucrator din partida trenului personal, toți având, la prima vedere, răni ușoare.

Ultima oră

Comentariul meu